Администрација

Администрација

Стручната и административна служба согласно новата систематизација е организирана на следниот начин:

 1. Одделение за студентски прашања и библиотечно работење

2. Одделение за ИКТ

3. Одделение за правни и општи работи

4. Одделение за финансиско, сметководствено и материјално работење

Секретар:

м-р Марко Стефановски                                    

Тел: 389 2 3088 280                                                                  

 е-mail: marko.stefanovski@tmf.ukim.edu.mk

Советник за јавни набавки

Жаклина Стојчевска

Тел: 389 2 3088 282

е-mail:zstojcevska@tmf.ukim.edu.mk

Виш советник за финансиско, сметководствено и материјано работење

Фросина Николова

тел: 389 2 3088 282

е- mail: frosina@tmf.ukim.edu.mk 

Самостоен референт-архивар:                                 

Мими Ѓуровска

Тел: 389 2 3088 200 

е-маil:mimi@tmf.ukim.edu.mk                                                

Самостоен референт за библиотечно работење:

Ангелина Никова

Тел: 389 2 3088 284

e-mail: biblioteka@tmf.ukim.edu.mk  

Деканат- Технички секретар:

Антонија Симона Неловска

Тел: 389 2 3088 201 

e-mail:dekanat@tmf.ukim.edu.mk

Студентска служба- самостоен референт:

Маја Колева                                                                     

Телефон : 389 2 3088 267                                                             

e-mail: st.sluzba@tmf.ukim.edu.mk

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare