Контакт

Контакт

Технолошко металуршки факултет
Руѓер Бошковиќ 16 1000 Скопје
Република Македонија
тел: + 389 2 3088 201
тел: + 389 75 223 533
email: info@tmf.ukim.edu.mk             dekanat@tmf.ukim.edu.mk

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер
Антонија Симона Неловска
телефон: 02 3088 201
моб. 075-223-533
dekanat@tmf.ukim.edu.mk

Овлaстено лице за прием на пријави од укажувачи и Офицер за заштита на личните податоци
м-р Марко Стефановски
телефон: 02 3088 280
моб. 072-240 -213
marko.stefanovski@tmf.ukim.edu.mk

Овластено лице за постапување по примени претставки и предлози согласно одредбите од Законот за постапување со претставки и предлози
Фросина Николова
телефон: 02 3088 200
моб. 075-303 -585
frosina@tmf.ukim.edu.mk

Службен мејл на Етичката комисија на УКИМ:
etickakomisijaukim@ukim.edu.mk
Линк

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare