Организациска структура

Организациска структура

Технолошко-металуршкиот факултет има 6 институти, центар за трансфер на технологија и центар за кариера.

Институт за хемиско и контролно инженерство
Институт за неорганска технологија
Институт за органска технологија
Институт за текстилно инженерство
Институт за екстрактивна металургија
Институт за преработувачка металургија

Центар за трансфер на технологија
Центар за кариера

Стручни служби

За вршење на стручните, стручно-административните и техничките работи, постојат стручни служби:

Oдделение за општи и правни работи

Одделение за студентски прашања и и библиотечно работење

Одделение за финансово, сметководствено и материјално работење

Одделение за ИКТ

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare